Mijn naam is Jeannette Santifort
Ik ben voetreflextherapeut en mijn specialisatie is: hormonen
Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de mens en dan ook zeker op het emotionele vlak. Waarom heeft iemand die klacht, wat is er gebeurd  en waarom voelt iemand zich zo?
Ik kijk altijd verder dan de klacht zelf. Ik kijk naar de persoon zelf. Hoe is iemand? En wat heeft hij of zij meegemaakt? Dit zijn factoren die een belangrijke rol kunnen spelen bij het ontstaan van en aanhouden van klachten.
Dit bracht mij op het pad van voetreflexologie en vanwege mijn grote interesse
hierin ben ik dit gaan studeren.


Tijdens de behandeling worden de drukpunten gemasseerd. Dit zorgt ervoor dat het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd wordt.
Hierdoor komen de hormonen weer in balans. Dat zorgt ervoor dat je meer energie krijgt en je zowel fysiek als psychisch weer beter gaat voelen.
Toen ik in aanraking kwam met voetreflexologie, vond ik het een hele mooie manier van behandelen. Een totaalbenadering die verder gaat dan enkel het bestrijden van de

symptomen van de klacht. Ik ben mij gaan oriënteren of er een opleiding was die dit mogelijk maakte en zodoende ben ik bij opleidingsinstituut “ Total Health” uitgekomen.
Ik heb hier zowel mijn opleiding HBO Voetreflex Plus therapeut gevolgd en
daarna de medische Psychosociale basiskennis.
Daarna ben ik me verder gaan specialiseren in de hormonen, dat diploma heb ik in 2022 afgerond. Mensen typeren mij vaak als nuchter, praktisch, evenwichtig en breed
geïnteresseerd.

Balance-Flakkee
Adres: 
Zandpad 30
3241 GX, Middelharnis


Telefoon: 06 30 12 41 38
Mail: Info@balance-flakkee.nl

Deze praktijk is aangesloten en ingeschreven bij de Nederlandse beroepsverenigingen CAT en RBCZ