Algemene Voorwaarden

1. De cliënt is verplicht e.v.t. medische informatie te verstrekken zodat de behandeling op een verantwoordelijke en veilige manier gegeven kan worden.
2. Alle verstrekte informatie wordt vertrouwelijk behandeld.
3. Bij Balance-Flakkee worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kan ik afzien van een behandeling en wordt u door verwezen naar uw huisarts of specialist.
4. Bij koorts, griep en steenpuisten (waar dan ook op het lichaam), mag er absoluut niet gemasseerd worden. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan een arts, voordat je een afspraak maakt.
5. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken buiten dit termijn kunnen voor 50% in rekening worden gebracht.
6. Een cadeaubon is inwisselbaar voor iedere behandeling ter vergoeding van het bedrag die hierop vermeld staat en kan worden verhoogd tegen bijbetaling.
7. Balance-Flakkee is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.
8. Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit van de behandelingen die Balance-Flakkee aanbiedt. Cliënten die hier wel op inspelen worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom.
9. Balance-Flakkee draagt geen enkele aansprakelijkheid voor de verkochten producten en het gebruik daarvan.
10. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden en na het maken van een afspraak verklaar je tevens dat je de praktijk van Balance-Flakkee niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage/behandeling die aan jou gegeven is.

Balance-Flakkee
Adres: 
Zandpad 30
3241 GX, Middelharnis


Telefoon: 06 30 12 41 38
Mail: Info@balance-flakkee.nl

Deze praktijk is aangesloten en ingeschreven bij de Nederlandse beroepsverenigingen CAT en RBCZ