Wat is Access Bars?

Tijdens een Access Bars behandeling gaan de energetische banen weer stromen en kunnen blokkades en de daarbij horende vastzittende energie ontladen. Door de energie stroming weer in balans te brengen, krijgen nieuwe keuzes, ideeën en ervaringen weer de ruimte om door je lijf te stromen om te bereiken en te manifesteren waar je hart naar verlangt.

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. De Access Bars belichamen bepaalde thema’s en onderwerpen in ons leven. Door deze 32 energiepunten zachtjes aan te raken gaat de energie weer stromen, het maakt je hoofd leeg.
Je hoeft er niet over na te denken of er iets voor te doen. Je gaat lekker ontspannen liggen, en stelt je open om te mogen ontvangen. Je volle hoofd met vaak veel gedachten kan je zo resetten. Laat de zogenoemde bars lopen en laat ze stromen, zo krijg je weer meer ruimte en rust in je hoofd. Laat los wat je los kunt laten.

Hoe ziet een Access Bars behandeling eruit?

Bij een bars sessie lig je, gewoon met je kleren aan op de massagetafel. Heerlijk met een kussentje en een dekentje als je dat prettig vind. Ik ga dan met mijn vingers verschillende punten op je hoofd aanraken (de zogenoemde bars). Dit doe ik zachtjes en zonder druk. Door het aanraken van de bars, ontlaad je lichaam op de bepaalde punten.

Voor wie zijn Access Bars behandelingen geschikt?

Acces Bars behandelingen zijn geschikt voor jong en oud. Bars behandelingen kunnen een uitkomst bieden aan mensen die chaos en drukte in hun hoofd ervaren en/of veel stress hebben. Ook als je slecht slaapt of veel piekert kan een behandeling voor goede resultaten zorgen.

Wat is het effect en uitwerking van een Access Bars behandeling?

De uitwerking van een bars behandeling kan ongeveer 3 tot 4 weken duren. Het effect is soms heel subtiel
merkbaar, en soms kan het direct al grote merkbare verschillen te weeg brengen. Bijvoorbeeld omdat je
ineens wel goed kunt slapen, of omdat je merkt dat het lekker stil en rustig is in je hoofd.

Balance-Flakkee
Adres: 
Zandpad 30
3241 GX, Middelharnis


Telefoon: 06 30 12 41 38
Mail: Info@balance-flakkee.nl

Deze praktijk is aangesloten en ingeschreven bij de Nederlandse beroepsverenigingen CAT en RBCZ